diumenge, 17 de gener del 2010

Pastís de Molins


Continuo per el

Pastís de Molins




Ingredients:

Pa de pessic "genovesa":
6 ous
200  gr sucre
200 gr farina fluixa
Ratlladures de llimona

Gema:
6 ous
300 gr sucre
suc de 1/2 llimona

Melmelada:
200 gr gerds
160 gr sucre

Gelatina per les quatre barres i l'escut de Molins de Rei.

Elaboració:

Per al pa de pessic, poseu els ingredients a la batedora a la máxima velocitat i munteu-ho al màxim.
S'ha de coure a 180ºC durant 25-30 min.
Per la Gema, poseu els ingredientsen un cassó i els coeu al foc fins que obtingueu la textura desitjada.
Per a la melmelada s'han de coure els ingredients en un cassó fins que arrenqui a bullir.
Per acabar, obrim el pa de pessic, l'omplim amb la melmelada i el cobrim amb la gema.
haurem de tallar quatre barres de gelatina de maduixa per decorar el pastís.

Bon profit!


Roca pastissers , c/ Major,5 , Molins de Rei




Milfulls de crema i nata


Buscant per la pastisseria, he trobat molts documents antics, alguns d'ells m'han recordat coses que hem anat fent al llarg dels nostres 50 anys de vida i que ens han fet apropar-nos una mica més a vosaltres, els nostres estimats clients.
Doncs bé, vull que vosaltres també pugueu veure totes aquestes coses que tinc recopilades i per aquest motiu les aniré penjant de mica en mica aqui al blog i a la nostra propera pagina web que encara está en construcció (espero que per no gaire temps).
Doncs la meva primera aportació, són unes receptes que tinc aqui guardades i que hem anat presentant a cada festa major de Molins de Rei durant le Jornades Gastronòmiques.

Començo per el
Milfulls de crema i nata





Ingredients:

Pasta de full
Crema
Nata
Sucre o candi
Ou

Elaboració:

Agafem la pasta de full i l'estirem amb un corró fins que aconseguim una làmina d'un mil·limetre i mig.
A continuació, farem tres quadrats de 8 cm de llarg per 4 cm d'ample.
Un cop tinguem les peces de full, les pintarem amb ou.
Seguidament hi afegirem sucre per sobre.
Despres posarem els fulls de pasta al forn a 180ºC.
Un cop cuits, en separem dos, als quals posarem crema per sobre que cremarem.
Tot seguit, omplirem una màniga de pastisseria amb nata muntada i posarem una capa de nata sobre la crema cremada i muntarem el milfulls.
decorarem el plat al gust.
Bon profit!

I si no t'animes a fer-lo, que sàpigues que a Roca pastissers t'el farem amb molt de gust!
t'esperem al c/Major,5 de Molins de Rei, 936681495, rocapastissers@gmail.com