diumenge, 4 d’abril del 2010


Pasqua 2010: gaudeix de l'art de la xocolata.

Encara que vaig una mica justa de temps, volia mostrar-vos una petita part de el que podeu trobar aquests dos úlitims dies de pasqua, diumenge (que obrim tot el dia ) i dilluns ( que obrirem fins a les 3 del migdia).
Unes valuoses obres d'art realitzades amb xocolata totalment artesanals i que hem creat per a que els més petits de la casa puguin gaudir d'aquest dia tant especial, que és el dia de la mona.

Aquest any hem volgut fer un petit homenatge als catalans de l'any, no podien ser uns altres que tot l'equip del Barça, ja que durant l'any 2009 ens han regalat grans moments
de plaer amb les tant desitjades 6 copes.

"Gràcies Pep i gràcies a tots els jugadors de l'equip, sou els millors!!"






Podrás trobar gran varietat de figures i una gran varietat de pastissos de  nata, trufa, xocolata, mantega, fruita, sares, ... i a més la nostra especialitat d'aquesta diada, la mona de massapá ( una deliciosa mona de gema i fruita coberta de massapá) .
a més també podrás trobar les mones de sempre, les més tradicionals mones de brioix amb l'ou dur (un ou per cada any del fillol)

Aquest any no tens excusa, vine a Roca Pastissers i fes de padri!!

estem com sempre al C/ Major, 5 de Molins de Rei, Tel.93 668 14 95 rocapastissers@gmail.com   http://www.rocapastissers.com/