Continuo per el
Pastís de Molins
Ingredients:
Pa de pessic "genovesa":
6 ous
200 gr sucre
200 gr farina fluixa
Ratlladures de llimona
Gema:
6 ous
300 gr sucre
suc de 1/2 llimona
Melmelada:
200 gr gerds
160 gr sucre
Gelatina per les quatre barres i l'escut de Molins de Rei.
Elaboració:
Per al pa de pessic, poseu els ingredients a la batedora a la máxima velocitat i munteu-ho al màxim.
S'ha de coure a 180ºC durant 25-30 min.
Per la Gema, poseu els ingredientsen un cassó i els coeu al foc fins que obtingueu la textura desitjada.
Per a la melmelada s'han de coure els ingredients en un cassó fins que arrenqui a bullir.
Per acabar, obrim el pa de pessic, l'omplim amb la melmelada i el cobrim amb la gema.
haurem de tallar quatre barres de gelatina de maduixa per decorar el pastís.
Bon profit!
Roca pastissers , c/ Major,5 , Molins de Rei
936681495 rocapastissers@gmail.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada